Hoofdgerecht					
				
									
												Italiaans					
				
								
									
												4 porties					
								
									
												70 min.					
						
			
				
				
				
									
												1.121x bekeken
					
							
						
			Ingrediƫnten
| 1 ui | 
| 500 gram rundergehakt (gehakt) | 
| 2 teentjes knoflook | 
| 1 grote wortel | 
| 1 stengel bleekselderij | 
| 1 paprika (geel of oranje ziet er leuk uit) | 
| 2 eetlepels olijfolie | 
| 300 ml runderbouillon | 
| 3 eetlepels tomatenketchup | 
| 100 ml rode wijn | 
| 2 theelepels maizena | 
| 1 pak spaghetti | 
Bereidingswijze
| 1 | Snipper de knoflook | 
| 2 | Snij de ui, paprika, wortel en bleekselderij in kleine stukjes | 
| 3 | Verhit de olie in een pan en bak hierin het gehakt rul (ca. 5 minuten) | 
| 4 | Voeg de knoflook, ui, paprika, wortel en bleekselderij toe en bak mee (ca. 3 minuten) | 
| 5 | Voeg de wijn, tomatenketchup en runderbouillon toe en breng al roerende aan de kook | 
| 6 | Voeg de maizena toe om de saus wat meer dikte te geven | 
| 7 | Laat de saus 30-45 minuten pruttelen op laag vuur, met deksel op de pan | 
| 8 | Kook ondertussen de spaghetti en serveer samen |