Hoofdgerecht					
				
									
												Italiaans					
				
								
									
												4 porties					
								
									
												20 min.					
						
			
				
				
				
									
												886x bekeken
					
							
						
			Ingrediƫnten
| 1 pak spaghetti | 
| 2 blikken gepelde tomaten | 
| 2 tenen knoflook | 
| 2 klontjes suiker | 
| 1 eetlepel basilicum | 
| 1 eetlepel oregano | 
| 1 theelepel chilipoeder | 
| peper en zout | 
| olijfolie | 
| maizena | 
| Parmezaanse kaas (grana padano) | 
Bereidingswijze
| 1 | Kook de spaghetti | 
| 2 | Spoel de spaghetti kort af met water en voeg wat olijfolie toe | 
| 3 | Snijd de knoflook in kleine stukjes | 
| 4 | Verhit olijfolie in een steelpan | 
| 5 | Bak de knoflook | 
| 6 | Haal de pan van het vuur en voeg de gepelde tomaten toe | 
| 7 | Pureer het geheel met een staafmixer | 
| 8 | Warm de saus op en voeg de basilicum, oregano, chilipoeder en wat peper toe | 
| 9 | Voeg eventueel zout toe | 
| 10 | Laat even doorpruttelen, maak de saus eventueel wat dikker met wat maizena | 
| 11 | Serveer de spaghetti met de saus en grana padano kaas |