Hoofdgerecht
Italiaans
4 porties
20 min.
802x bekeken
Ingrediƫnten
1 pak spaghetti |
2 blikken gepelde tomaten |
2 tenen knoflook |
2 klontjes suiker |
1 eetlepel basilicum |
1 eetlepel oregano |
1 theelepel chilipoeder |
peper en zout |
olijfolie |
maizena |
Parmezaanse kaas (grana padano) |
Bereidingswijze
1 | Kook de spaghetti |
2 | Spoel de spaghetti kort af met water en voeg wat olijfolie toe |
3 | Snijd de knoflook in kleine stukjes |
4 | Verhit olijfolie in een steelpan |
5 | Bak de knoflook |
6 | Haal de pan van het vuur en voeg de gepelde tomaten toe |
7 | Pureer het geheel met een staafmixer |
8 | Warm de saus op en voeg de basilicum, oregano, chilipoeder en wat peper toe |
9 | Voeg eventueel zout toe |
10 | Laat even doorpruttelen, maak de saus eventueel wat dikker met wat maizena |
11 | Serveer de spaghetti met de saus en grana padano kaas |