Hoofdgerecht					
				
									
												Turks					
				
								
									
												4 porties					
								
						
			
				
				
				
									
												923x bekeken
					
							
						
			Ingrediƫnten
| 3 uien (ui) | 
| 500 gr varkensvlees | 
| 1 koffiekopje ketjap manis | 
| 1 blik tomatenpuree | 
| 1 tl sambal | 
| 1 pak rijst | 
| 2 courgettes (courgette) | 
| 1 blik halve perziken op lichte siroop | 
Bereidingswijze
| 1 | Bak het vlees en de uien | 
| 2 | Snijd de courgette in blokjes en bak een paar minuten mee | 
| 3 | Voeg de ketjap, tomatenpuree, sambal en het sap van de perziken toe | 
| 4 | 20 minuten laten sudderen | 
| 5 | Perziken in blokjes erbij doen | 
| 6 | Serveer de pilaff en rijst apart |