| 1 | Pers de knoflook, snipper de sjalot en rasp de gember | 
												
							| 2 | Rooster het sesamzaad en maal het met een vijzel of blender. Vermaal het niet helemaal, een deel mag heel blijven | 
												
							| 3 | Bereid eerst alle toppings voor: kook de eieren halfhard (het wit gestold, maar het eigeel niet), bak de shii-take in een koekenpan met wat sojasaus en peper, etc. Zorg dat je op dit punt alle toppings verder klaar hebt, ook het vlees | 
												
							| 4 | Verhit 1 a 2 el sesamolie in een middelgrote pan op middel-laag vuur | 
												
							| 5 | Voeg de sjalot, knoflook en gember toe en bak een paar minuten | 
												
							| 6 | Voeg nu de miso toe en de chilibonensaus, bak weer even mee | 
												
							| 7 | Voeg nu suiker toe en het sesamzaad | 
												
							| 8 | Voeg de sake toe en de bouillon | 
												
							| 9 | Breng aan de kook | 
												
							| 10 | Maak ondertussen de noodles klaar volgens de verpakking en giet deze goed af | 
												
							| 11 | Proef de soep en voeg de witte peper toe en eventueel nog wat zout | 
												
							| 12 | Doe de noodles in een kom en giet de soep erop | 
												
							| 13 | Maak af met de toppings |