Hoofdgerecht					
				
									
												Hongaars					
				
								
									
												4 porties					
								
						
			
				
				
				
									
												1.301x bekeken
					
							
						
			Ingrediƫnten
| 800 gram runderriblappen | 
| 2 stuk ui | 
| 1 stuk rode paprika | 
| 250 gram champignons | 
| 2 teen knoflook | 
| 100 milliliter rode wijn | 
| 200 milliliter runderbouillon | 
| 1 blik tomatenblokjes | 
| 1 eetlepel paprikapoeder | 
| 1 theelepel chilipoeder | 
| 1 theelepel peper | 
| 400 gram witte rijst (rijst) | 
| 1 stuk groene paprika | 
| 1 eetlepel tijm | 
| 1 eetlepel maizena | 
| 2 eetlepel bloem | 
Bereidingswijze
| 1 | Snij het vlees, de paprika's en ui in blokjes | 
| 2 | Snij de champignons in plakjes | 
| 3 | Pers de knoflook | 
| 4 | Schep de bloem door het vlees | 
| 5 | Bak het vlees 5 minuten aan | 
| 6 | Voeg de paprika's, ui en knoflook toe. Bak een paar minuten mee | 
| 7 | Voeg de champignons toe | 
| 8 | Voeg het paprika- en chilipoeder toe | 
| 9 | Voeg de wijn, runderbouillon en tomaten langs de rand toe | 
| 10 | Voeg nu de tijm toe | 
| 11 | Laat 2 uur sudderen op laag vuur in een afgesloten pan | 
| 12 | Gebruik evt. Een beetje maizena om de saus dikker te maken | 
| 13 | Serveer met friet, aardappelen of rijst |