Hoofdgerecht					
				
									
												Indonesisch					
				
								
									
												2 porties					
								
						
			
				
				
				
									
												1.015x bekeken
					
							
						
			Ingrediƫnten
| 1 kip | 
| 1 paprika | 
| 1/2 pond champignons | 
| peper | 
| sambal | 
| Scheutje ketjap | 
| 1 kopje water | 
Bereidingswijze
| 1 | Kip braden en koud laten worden | 
| 2 | De koude kip in stukjes snijden | 
| 3 | Boter in de pan laten smelten | 
| 4 | De gesneden ui, paprika en champignons toevoegen en lichtbruin bakken | 
| 5 | 10 minuten laten sudderen | 
| 6 | Alles met de kip in de braadpan doen | 
| 7 | Kruiden erdoor mengen | 
| 8 | Alles op een zacht pitje nog 20 minuten laten staan | 
| 9 | Serveren met rijst of aardappelen |