Hoofdgerecht					
				
									
												Italiaans					
				
								
									
												4 porties					
								
						
			
				
				
				
									
												887x bekeken
					
							
						
			Ingrediënten
| 300 gr gehakt | 
| 1 wortel | 
| 2 tenen knoflook | 
| 2 blikken tomatenblokjes | 
| gorgonzola (blok) | 
| Grana padano kaas | 
| 2 mozarella’s | 
| tabasco | 
| maizena | 
| suiker | 
| basilicum | 
| oregano | 
| chilipoeder | 
| Canneloni buisjes | 
Bereidingswijze
| 1 | Gehakt bakken, met fijngesnipperde ui en wortel. Als laatste de gorgonzola erbij | 
| 2 | Tomatensaus maken van de tomatenblokjes, beetje suiker, basilicum, oregano, chilipoeder en wat maizena om het te binden. 3 kleine soeplepels tomatensaus bij het gehakt | 
| 3 | Laagje tomatensaus in de ovenschaal | 
| 4 | Buisjes vullen, 13 a 14 stuks | 
| 5 | Rest van de saus eroverheen, mozarella en parmezaanse kaas | 
| 6 | 30 minuten op 200 graden |