Hoofdgerecht
Italiaans
4 porties
806x bekeken
Ingrediënten
300 gr gehakt |
1 wortel |
2 tenen knoflook |
2 blikken tomatenblokjes |
gorgonzola (blok) |
Grana padano kaas |
2 mozarella’s |
tabasco |
maizena |
suiker |
basilicum |
oregano |
chilipoeder |
Canneloni buisjes |
Bereidingswijze
1 | Gehakt bakken, met fijngesnipperde ui en wortel. Als laatste de gorgonzola erbij |
2 | Tomatensaus maken van de tomatenblokjes, beetje suiker, basilicum, oregano, chilipoeder en wat maizena om het te binden. 3 kleine soeplepels tomatensaus bij het gehakt |
3 | Laagje tomatensaus in de ovenschaal |
4 | Buisjes vullen, 13 a 14 stuks |
5 | Rest van de saus eroverheen, mozarella en parmezaanse kaas |
6 | 30 minuten op 200 graden |