Lunch					
				
									
												Nederlands					
				
								
									
												2 porties					
								
						
			
				
				
				
									
												890x bekeken
					
							
						
			Ingrediƫnten
| 3 eieren (ei) | 
| groentebouillon blokje | 
| Uipoeder | 
| knoflookpoeder | 
| peterselie | 
| nootmuskaat | 
| peper | 
| melk | 
| kaas | 
| Groenten (bijv. ui, wortel, paprika, kool) | 
Bereidingswijze
| 1 | Snij de groenten in kleine stukjes | 
| 2 | Bak de groenten ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur totdat ze zacht zijn | 
| 3 | Maak de bouillon in een grote kop | 
| 4 | Doe daar een halve theelepel van de peterselie, nootmuskaat, ui en knoflookpoeder bij en wat peper | 
| 5 | Klop de eieren los met een scheutje melk, voeg de bouillon toe en de groenten | 
| 6 | Roer door elkaar en giet het weer in de pan | 
| 7 | Laat het ei op laag vuur stollen | 
| 8 | Als de bovenkant bijna droog is, het ei omdraaien |