Hoofdgerecht					
				
									
												Nederlands					
				
								
									
												4 porties					
								
						
			
				
				
				
									
												890x bekeken
					
							
						
			Ingrediƫnten
| 1 aardappelen | 
| 25 gr roomboter (boter) | 
| 150 ml melk | 
| Nootmuskaat | 
| Andijvie | 
| Spekjes | 
| Champignons | 
Bereidingswijze
| 1 | Kook de aardappelen ca. 20 minuten | 
| 2 | Bak ondertussen de spekjes, met ui en champignons. Kruiden met nootmuskaat en wat peper | 
| 3 | Warm melk op | 
| 4 | Stamp de aardappelen met melk en 9boter | 
| 5 | Voeg de spekjes toe | 
| 6 | Als laatste de andijvie, warm nog even op zodat de andijvie niet meer helemaal rauw is | 
| 7 | Serveer met rookworst of speklappen |